Voetzorg

Hou Je voeten gezond

Voeten worden snel vergeten. Alleen bij pijn worden we eraa herinnert dat onze voeten belangrijk zijn. Ga je niet regelmatig naar de pedicure, maar hebt pijn door een likdoorn of dik eelt. Gracieus biedt dan de oplossing

Als medisch pedicure beheers ik meerdere behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik mag alle zogeheten risicovoeten behandelen. Het betreft o.a. problemen die ontstaan zijn als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Huidsalon Gracieus is aangesloten bij ProVoet en is opgenomen in het Kwaliteitsregister van ProCert.

Voetverzorging

Medische pedicure

Verven wenkbrauwen en/of wimpers

Tijdens gezichtsbehandeling

3,50

Shapen wenkbrauwen

Tijdens gezichtsbehandeling

10,50

Harsen bovenlip of kin

Tijdens gezichtsbehandeling per onderdeel

14,50

Harsen per gezichtsonderdeel

27,50

harsen onderbenen

45,00

Harsen Rug

Eventueel extra schouders en/of nek

45,00

Microdermabrasie

Microdermabrasie geeft de huid direct een zichtbare verbetering. Stimuleert de huid om te vernieuwen. Geeft de huid een licht roze kleur en verfijnd rimpels. Een behandeling die de basis legt voor het verbeteren van de huid.

87,00

Red control vanaf

Een intensieve behandeling met ultrasound. Deze fusie zorgt voor een goede opname van werkstoffen in de huid. Het resultaat geeft een frisse, vitaal en jonge uitstraling. zeer geschikt voor de overgevoelige huid zoals rasacea.

69,95

Zomer zon herstel

Tijdens de zonnige zomermaanden voelt de huid droog en ruw aan. De behandeling is vooral gericht op herstel van de huid en deze weerbaar te maken voor het nieuwe seizoen dat komen gaat. Na deze microdermabrasie behandeling wordt de huid optimaal getriggerd te herstellen.

95,00

Classic treatment

Behandeling afgestemd op de conditie van de huid.

85,00

Wellness voor de man

69,00

Micro-needling

Een high-tech treatment, welk ervoor zorgt dat de rijpere en beschadigde huid over extra energie beschikt om schadelijke stoffen in onze huid te weren, repareren en een versnelde productie van collageen gaat produceren.

125,00