Stappenplan

Stap voor stap je doel bereiken

Met behulp van dit stappenplan wil ik je meer inzicht geven wat je huid verdraagt en wat niet. Je leert allereerst je huid type kennen en wat je huid voor jou doet. Je gaat ontdekken hoe weerbaar en/of gevoelig je huid werkelijk is. Met behulp van het 4 stappenplan leg je de basis voor een gezonde huid. Samen gaan wij systematisch en doelgericht jouw doel bepalen.

schoonheidssalon huidverbetering purmerend

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens dit gesprek vraag ik je een aantal gerichte vragen te beantwoorden, die betrekking hebben op sociale en medische omstandigheden. Denk aan: medicatie gebruik, allergieën, lifestyle, leeftijd, huidklachten et cetera

Stap 2. Huidmeting en huidanalyse

Voor de dagelijkse huidverzorging en behandelingen in de huidsalon is een professionele huidanalyse nodig. Het helpt de conditie van de huid per moment te bepalen. Met behulp van wetenschappelijk erkende apparatuur ook gebruikt door dermatologen maak ik gedetailleerde foto’s van je gezicht.

Met behulp van de gemaakte foto's geef ik je gericht advies en geef jij aan wat waar je allereerst mee aan de slag wilt gaan. Ik meet de grootte van de poriën, je huidstructuur, kleur en verkleuringen, de lengte en diepte van rimpels, en zon schade van de huid.

Stap 3. Behandelplan

Het juiste behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Het is de fundering voor je persoonlijke behandelplan en het geven van advies op maat. De gemaakte foto’s en metingen blijven bewaard, zodat deze achteraf vergeleken kunnen worden met eventueel vervolg metingen. Het geeft mij de mogelijkheid de ontwikkelingen en voortgang van de conditie van je huid bij te houden. Op basis van deze gegevens ontvang je adviezen en uitleg van de verschillende behandelingen, die bij jouw huid en huidconditie passen.

Test

Om de huid van binnenuit te verbeteren is de eerste stap richting een leven in balans het testen van licahaamsconditie. Met name wordt er op celniveau gekeken of deze optimaal voedingsstoffen kunnen opnemen en de afvalstoffen ook kunnen afgeven. Voor een goed  functionerende cel is een balans in essentiele vetzuren een vereiste. Met name de omega 6 en omega 3 balans. Door middel van een simpele test is dit te meten. Lees meer......

Stap 4. Product advies voor thuis

Je ontvangt een stappenplan voor thuis om de huid optimaal te reiningen en te verzorgen.