Reservering

Kies je behandeling en reserveer je favoriete datum en tijd. Na bevestiging van je aanvraag is je afspraak definitief. Kom je de eerste keer, dan vraag ik je ook extra tijd te boeken voor de intake. Kun je geen keuze maken, stuur een bericht via het contactformulier voor  persoonlijk advies.

schoonheidsspecialiste purmerend

Behandelingen bij Gracieus

Mijn filosofie is dat de huid zich moet herstellen via het eigen huid mechanisme. De huid moet levendig worden gehouden zonder deze over te activeren. Dit betekend regelmatig exfoliëren om ruimte te maken voor de levende huidcellen, stimuleren van de huid voor een goede doorbloeding. Zorgen dat de huid een goede pH-waarde bereikt en behoud. Door de juiste producten en behandelingen aan te bieden wil ik deze doelen bereiken. Niemand is het hetzelfde daarom zijn de behandeling per persoon afgestemd. Mijn behandelingen worden daarom ondersteund door apparatuur zoals: huidmeetapparatuur, microdermabrasie, micro-needling en ultra-sound.

 

Op onze diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Voor het maken van een afspraak online of via het contactformulier vragen wij je eerst onze algemene voorwaarden en privacy verklaring te lezen.

Na het online reserveren van je behandeling, ontvang je een bevestiging als de reservering is goedgekeurd.