Onweerstaanbaar aanbod

Vind jij het lastig om je huidtype te bepalen? Jij wilt je huid de beste verzorging geven, die het verdient. Maar je weet niet hoe?

Kun jij geen keuze maken uit het grote cosmetica aanbod? Ik kan je informatie geven om je huid te verbeteren, want je wilt je prettig in je lijf voelen. Jij wilt graag complimentjes krijgen, dat je er veel jonger uit ziet dan je echte leeftijd.

Om de juiste huidverzorging toe te passen moet je weten welke huidtype je hebt. Je huidtype bepaalt welke cosmeticaproducten en cosmetische behandelingen bij jou passen. Er is namelijk maar één vrouw zoals jij!

Huidanalyse en kennismakingsbehandeling

Omdat jij uniek bent is een huidanalyse nodig om je huid de persoonlijke aandacht te geven die het verdient. De huidanalyse bestaat uit het maken van verschillende gezichtsfoto’s en het maken van een aantal huidmetingen. Tijdens deze twee uur durende sessie laat ik je tijdens een gezichtsbehandeling kennis maken met de producten die bij jouw huidtype passen. Ik laat je zien hoe je de producten gebruikt en wanneer je ze gebruikt. Je ontvangt na de sessie een behandelplan, zodat het verbeteren van je huid binnen handbereik ligt.

Ik heb de afgelopen jaren veel vrouwen ontmoet die niet wisten wat voor hen de beste huidverzorging was. Want zij kenden hun huidtype niet! Ik weet het wel en dat kan ik je vertellen. Ik wil jou helpen je huid te verbeteren, zodat jij je weer zelfverzekerd en prettig in je lijf voelt. Daarom heb ik een exclusief aanbod voor je.

Normaal gesproken kost het maken van een huidanalyse en het ondergaan van een kennismakingsbehandeling € 139,00. Maar Ik heb een geweldig aanbod voor je. Als jij graag je huid wilt verbeteren, betaal jij slechts € 79,00

Wil jij gebruik maken van dit geweldig aanbod, zodat jij je weer lekker in je vel voelt en vol zelfvertrouwen en blijdschap in de spiegel kunt kijken. Meld je aan door op de knop AANMELDEN te klikken.